Καλώς Ήρθατε

Καλωσήρθατε στο Cyprus Villas rental!

Η Κύπρος είναι ιδανικός ταξιδιωτικός προορισμός για κάθε στυλ διακοπών. Το νησί της Κύπρου προσφέρει στους ταξιδιώτες μαγευτικές παραλίες, ζεστό κλίμα, νόστιμο τοπικό φαγητό και ενδιαφέρουσες τοποθεσίες για να εξερευνήσουν κατά τη διάρκεια της διαμονής τους.

Στο Cyprus Villas rental παρουσιάζουμε ενοικιαζόμενες παραθεριστικές βίλες με ιδιωτική πισίνα, κατάλληλες για εσάς που προτιμάτε να επιστρέφετε στη γαλήνη και απομόνωση μετά από μία εξόρμηση φυσιολατρικού ή πολιτιστικού περιεχομένου. 

Οι ενοικιαζόμενες επαύλεις βρίσκονται στο παραθαλάσσιο χωριό Αγία Μαρίνα Χρυσοχούς στη βορειοδυτική ακτή της Κύπρου, 50 χλμ από την Πάφο. Το χωριό συνδυάζει βουνό και θάλασσα μιας και βρίσκεται στις παρυφές του Δάσους της Πάφου, του μεγαλύτερου δάσους της Κύπρου. Η θάλασσα είναι ανοιχτή και καθαρή με αμμώδη παραλία, ενώ το κλίμα είναι ιδανικό λόγω της εγγύτητας του δάσους. Η τοποθεσία που βρίσκεται η Αγία Μαρίνα Χρυσοχούς σας επιτρέπει να επισκεφθείτε πολλά ιστορικά και πολιτιστικά μνημεία της Επαρχίας της Πάφου, καθώς και προστατευόμενες περιοχές φυσικού κάλλους.

Όλες οι επαύλεις κλιματίζονται, έχουν ιδιωτική πισίνα, πρόσβαση στο ίντερνετ καθώς και μέσα ψυχαγωγίας (DVD player, Play Station). Είναι διαθέσιμες για ενοικίαση από την αρχή της άνοιξης έως το τέλος του φθινοπώρου, με ελάχιστο χρόνο παραμονής επτά ημερών.

Οι διακοπές στις ενοικιαζόμενες βίλες της Αγίας Μαρίνας Χρυσοχούς θα είναι αξέχαστες για εσάς που επιλέγετε μια ήρεμη τοποθεσία για να χαλαρώσετε και να γεμίσετε τις μπαταρίες σας! Είτε παραθερίζετε με τη συντροφιά της οικογένειάς σας είτε των φίλων σας, θα απελευθερωθείτε από τη βουή της πόλης απολαμβάνοντας τον ανοιχτό ορίζοντα και αναπνέοντας τον καθαρό αέρα της υπαίθρου.

Σας ευχόμαστε καλή περιήγηση και καλή διαμονή σε μία από τις επαύλεις μας!